Voorgerechten (geserveerd met brood en boter)
Soep van de dag: wisselende seizoen soep
Carpaccio van rund
met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan, pijnboompitten, tomaat, rode ui
Gerookte zalm, tonijn
met rucola, gepofte tomaat, kroepoek van rode curry, limoen mayonaise
Geitenkaas brulee (Vegi)
gebrande geitenkaas creme, honing, noten
Hoofdgerechten (geserveerd met friet en mayonaise)
Spareribs
met aioli, coleslaw, sriracha mayonaise , nacho
Sate van varken
met sate saus, tafelzuren, longtonrijst, gefruite uitjes, kroepoek
Rumpsteak
met aardappelgratin, diverse groenten, pepersaus
Vis van de dag
met bijpassend garnituur en saus, aardappelgartin
Pasta Gorgonzola ( Vegi)romige penne pasta met Gorgonzola eb gegrilde groenten
Desserts
Chefs dessert
wisselend dessert van de chef
Kaasplankje
met brood, stroop, vijgencompote, walnoot
Koffie compleet
koffie naar keuze, zoete lekkernijen
Mocht u een voedselallergie hebben, stelt u ons dan onmiddellijk in kennis. Wij passen onze gerechten waar mogelijk voor u aan.
* Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met
seizoensgroenten, aardappel “wedges” en zeezout
Onze Franse specialiteitenkeuken heeft een Mediterrane inslag. Gerechten gaan met de seizoenen mee en verrassen u telkens weer culinair. Mosselen, wild-gerechten en Limburgse streekgerechten zoals asperges staan jaarlijks op onze kaart. Altijd vers en smaakvol, zoals ons driegangen Christoffelmenu voor € 37.50. (vraag hiernaar bij de ober)
Ons restaurant is intiem en smaakvol aangekleed. Tevens bieden we met onze Heerenkamer een geschikte ruimte voor vergaderingen en intieme feesten. We zijn geopend voor lunch en diner. Wilt u zeker zijn van een tafel, dan vragen we u om vooraf te reserveren.
No products in the cart.