Tomatensoep: tomaat, room, bieslook
Soep van de dag: wisselende seizoens soep
Carpaccio van rund met truffelmayonaise, rucola, Parmezaan, pijnboompitten, tomaat, rode ui
Rode biet (Vegi) met geitenkaas, peer, walnoten, vijgen
Bief van runder-zijlende met diverse groenten, peper- of champignonroomsaus
Vis van de dag met diverse groenten, bijpassende saus
Salade Vis: scampi, tonijn, gerookte zalm, gepofte tomaat, rode ui, limoen mayonaise
Penne Gorgonzola (Vegi) met diverse groenten, walnoten, rucola
Chef’s dessert: wisselend dessert van de chef of koffie naar keuze
Mocht u een voedselallergie hebben, stelt u ons dan onmiddellijk in kennis. Wij passen onze gerechten waar mogelijk voor u aan.
* Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met
seizoensgroenten, aardappel “wedges” en zeezout
Onze Franse specialiteitenkeuken heeft een Mediterrane inslag. Gerechten gaan met de seizoenen mee en verrassen u telkens weer culinair. Mosselen, wild-gerechten en Limburgse streekgerechten zoals asperges staan jaarlijks op onze kaart. Altijd vers en smaakvol, zoals ons driegangen Christoffelmenu voor € 37.50. (vraag hiernaar bij de ober)
Ons restaurant is intiem en smaakvol aangekleed. Tevens bieden we met onze Heerenkamer een geschikte ruimte voor vergaderingen en intieme feesten. We zijn geopend voor lunch en diner. Wilt u zeker zijn van een tafel, dan vragen we u om vooraf te reserveren.
No products in the cart.